Van Roemburg & Woning Diagnose

Van Roemburg Woning Diagnose is een gecertificeerde onderneming die gespecialiseerd is in het aanleveren van dienstpakketten voor de vastgoedbranche, zowel voor consumenten als voor de zakelijke sector.

Wat wij doen

Wij kunnen onder andere NEN 2580 metingen uitvoeren, interactieve plattegronden maken voor presentaties op Funda en in brochures, taxaties uitvoeren en energielabels opstellen. Bij een opdracht kunnen wij een aantal nader te specificeren diensten voor u uitvoeren waarbij alles in een overzichtelijk pakket (de totale diagnose van het object) wordt weergegeven. Hierdoor zal het voor zowel een consument als een intermediair een transparant geheel worden en een aan- of verkoop bespoedigen.

Onze ontwikkeling

Van Roemburg & Woning Diagnose is een samenvoeging van twee bedrijven, Woning Diagnose en Van Roemburg Makelaardij. Van Roemburg Makelaardij is opgericht in 2011 en is zich gaan specialiseren op het gebied van taxaties. Woning Diagnose startte begin 2012 met NEN2580 metingen en interactieve plattegronden. De oprichter kwam er al snel achter dat er voor haar klanten meer diensten te combineren waren. Wij verzorgen nu onder andere NEN 2580 metingen incl. meetrapporten, 2D/3D plattegronden, energielabels, bouwtechnische keuringen, huur puntentellingen, vastgoedfotografie, artist impressions en digitale restylingen. Sinds 2014 werkt Woning Diagnose met Van Roemburg Makelaardij onder 1 vlag, om zo de vastgoedmarkt optimaal te bedienen.

Ons Doel

Wij staan bekend en willen bekend blijven als benchmark op het gebied van vastgoedgerelateerde producten. Door onze pro-actieve houding bedienen wij graag onze groeiende vaste klantenkring.

- Team VR&WD

Waar wij voor staan

Waarom VR&WD

Van Roemburg & Woning Diagnose is een jonge en betrouwbare organisatie met ruime ervaring die garant staat voor nauwkeurigheid en snelheid van het leveren van haar vastgoedproducten. Wij verzorgen een groot deel van het verkoopklaar maken van een vastgoedobject voor zowel consumenten als zakelijke dienstverleners. Er wordt een grote waarde gehecht aan een persoonlijke aanpak richting onze klanten zodat wij maximale service kunnen verlenen.

  • - Nauwkeurige aanpak
  • - Commercieel meedenken met klanten
  • - Scherpe tarieven
  • - Heldere, duidelijke en voldoende communicatie

Het Team

Jeffrey van Roemburg

Specialisatie: Register Makelaar Taxateur

In 1998 is Jeffrey van Roemburg in Amsterdam in de makelaardij gestart en werkzaam geweest bij een aantal gerenommeerde kantoren. Sinds 2005 mag hij zichzelf register makelaar taxateur (RMT) noemen. Vanaf 2011 is Jeffrey zich gaan specialiseren op het gebied van taxeren in Amsterdam en omstreken. Naast deze werkzaamheden wordt hij regelmatig gevraagd voor vastgoedconsult door voornamelijk professionele partijen.

Dave Verhaaf

Specialisatie: Vastgoed analist

Sinds 2012 is Dave Verhaaf zelfstandig ondernemer op het gebied van vastgoed gerelateerde producten en tevens werkzaam geweest bij een gerenommeerd makelaarskantoor in Amsterdam. Hij houdt zich onder andere bezig met het opstellen van NEN2580 meetrapporten, NEN2580 BOG meetrapporten, 2D/3D plattegronden produceren, energielabel adviseur, huur puntentellingen, voorbereidende werkzaamheden taxaties en management van het kantoor.

Cindy Koomen

Specialisatie: Register Makelaar Taxateur

Cindy heeft de afgelopen 18 jaar gewerkt voor een groot, gerenommeerd makelaarskantoor waar zij is begonnen als secretaresse en is doorgegroeid naar kantoorleider, makelaar en taxateur. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging én wil zij zich volledig gaan richten op het taxeren van woningen en bedrijfsonroerend goed. Tevens gaat zij de leiding geven aan de taxatieafdeling.

Elon Snoep

Specialisatie: Bouwkundig ingenieur

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en ondersteunen van werkzaamheden bij het opstellen van taxatierapporten. Elon heeft ervaring opgedaan op gedaan in de bouwvoorbereiding bij GF Deko aannemers en in de uitvoering van de bouw bij Vinkbouw Nieuwkoop BV. Daarnaast ook werkzaam geweest in een assisterende functie voor zowel de binnen- en buitendienst bij een gerenommeerd makelaarskantoor in Amsterdam.

Ellen Everbag

Specialisatie: Jurist

Na een stageperiode bij van Roemburg & Woning Diagnose is Ellen in dienst getreden en begonnen als binnendienstmedewerker. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en ondersteunen van werkzaamheden bij het opstellen van taxatierapporten. Ellen heeft rechten gestudeerd en volgt momenteel de opleiding Makelaar-Taxateur o.z..

Guy Hendriks

Specialisatie: Kandidaat makelaar

Jennifer Vrolijk

Specialisatie: Vastgoed analist

Jennifer heeft brede ervaring opgedaan bij kantoren in de vastgoedsector.  Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van cliënten, in het vinden van hun droomwoning. Tevens helpt zij bij het voorbereiden en opstellen van taxatierapporten. Bij Jennifer staat de klant centraal en zij heeft geen negen tot vijf mentaliteit.

Niels de Boer

Specialisatie: Bouwkundig ingenieur

Dagelijkse werkzaamheden bestaan uit NEN2580 meetrapporten, NEN2580 BOG meetrapporten, 2D/3D plattegronden produceren, energielabel adviseur, het opstellen van huurpuntentellingen, woninginspecties en het leiden van het meetteam.
Niels heeft hiervoor ervaring opgedaan in de uitvoering van de bouw bij Dura Vermeer en gewerkt als accountmanager op de afdeling maatschappelijk vastgoed van Ymere.

Cyrill Gill

Specialisatie: Meetspecialist

Dagelijkse werkzaamheden bestaan uit NEN2580 meetrapporten, NEN2580 BOG meetrapporten, 2D/3D plattegronden produceren maar ook sales- en marketing-activiteiten. Cyrill doorliep de HBO opleiding en was hiervoor voornamelijk werkzaam in de woon- en interieurbranche. Een all-rounder met passie voor alles wat bouwkundig gerelateerd is.

Housny Tiba

Specialisatie: Meetspecialist

Dagelijkse werkzaamheden bestaan uit NEN2580 meetrapporten en 2D/3D plattegronden produceren. Housny heeft hiervoor ervaring opgedaan in de uitvoering van de bouw bij Kondor wessels en gewerkt als meetspecialist bij Droomhuis360.

Kati Mol

Specialisatie: Meetspecialist

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit NEN2580 meetrapporten, 2D/3D plattegronden produceren. Kati heeft onder andere als AutoCAD tekenaar gewerkt in de bouwsector en veel affiniteit met vastgoed en het bedenken van bouwkundige oplossingen.

Jacopo Tenani

Specialisatie: Opgeleid als architect

Omar Hilali

Specialisatie: Werkvoorbereider
Voorheen heeft Omar gewerkt bij Droomhuis360 als plattegronden tekenaar en het voorbereiden van het opstellen van meetrapporten. Tevens heeft hij ook gewerkt in de uitvoering van de civiele sector, bij Volker Staal & Funderingen.

Mieke Irving

Specialisatie: Secretaresse

Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het organiseren van de agenda’s en het aannemen van de telefoon. Daarnaast is Mieke een “Allround teamspeler” die o.a. ondersteuning biedt bij de boekhouding en debiteurenbeheer. Tevens is Mieke het aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Mieke heeft haar ervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven in en rondom Amsterdam.

Esther van der Vegt

Specialisatie: Secretaresse
Esther heeft eerder ervaring opgedaan bij Mar. J. Heule Makelaardij. Na een aantal jaar bij een accountantskantoor gewerkt te hebben, is zij weer terug bij haar echte passie vastgoed. Haar werkzaamheden bestaan uit administratieve en secretariële ondersteuning.

Sharon Kloosterboer

Specialisatie: Secretaresse

Na twee jaar met veel plezier bij een gerenommeerd makelaarskantoor in Amsterdam gewerkt te hebben, is Sharon nu als secretaresse werkzaam bij ons kantoor. Zij ondersteunt bij het voorbereiden van taxatierapporten en alle overige secretariële werkzaamheden. Sharon heeft al ruim 20 jaar ervaring bij diverse makelaarskantoren.

Jeroen Bink

Specialisatie: VvE-Specialist

Jeroen Bink is een allround vastgoedbeheerder met als specialisme VvE-Beheer. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij een aantal vastgoedbeheer kantoren. Vanaf 2014 is hij werkzaam bij Van Roemburg. U kunt ten alle tijden contact met hem opnemen voor vrijblijvend advies.

Sanne Klompenhouwer

Specialisatie: Strategisch marketing analist

Via het Kadaster is Sanne in 2005 de vastgoedwereld gaan verkennen. Allereerst de verkoop en na een korte uitstap de verhuurtak.

Sven van der Klein

Specialisatie: Bouwkundig adviseur

Zijn geschiedenis in de vastgoedbranche is begonnen in 2009 waarbij hij werkzaam was in de corporatiebranche en vastgoedbeheer. In 2012 heeft Sven van der Klein het bouwkundig adviesbureau Keuringsdienst voor Wonen opgericht, waarna het bedrijf in 2018 is overgenomen door Van Roemburg & Woning Diagnose.  Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met het aansturen van de bouwkundige inspecteurs, het geven van bouwkundig advies en het uitvoeren van bouwkundige inspecties.

Bright Stadt

Specialisatie: HR

“ In de toekomst is Bright het visitekaartje voor potentiële nieuwe collega’s.

Tevens ondersteunt zij het secretariaat met het beheren en organiseren van de agenda’s.

Ook wel de schakel tussen klantencontact en teamspeler. “

Jelle Stoter

Specialisatie: Bouwkundig inspecteur

“Jelle is één van de bouwkundigen binnen ons team. Hij is dagelijks op locatie om gebouwen te inspecteren en inventariseren.

Hij neemt de tijd voor uw vragen en geeft heldere en eerlijke toelichting zodat iedereen begrijpt wat de staat van het object is.

Zijn bouwkundige achtergrond en werkervaring is daarvoor een stevig fundament.”

Sebastian Reimann

Specialisatie: Bouwkundig inspecteur

Sebastian Reimann is binnen ons kantoor het aanspreekpunt voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan volgens conform de  NEN2767 conditiemetingen.

Diverse grote partijen zijn de aankomende jaren voorzien van een passende meerjarenonderhoudsplan.

Naast het opstellen van NEN2767 conditiemetingen beschikt Sebastian Reimann over uitgebreid bouwkundig specialisme.

Voor vrijblijvend advies voor het opstellen van NEN2767 conditiemetingen en-/of Bouwkundige inspectie kunt u te allen tijde contact opnemen.

quotes