Home Energielabels
 • Energielabels

  Bij de verkoop, verhuur en oplevering van woningen en gebouwen is een geldig energielabel verplicht.

  video-banner
  • Wij hebben in huis gediplomeerde EPA-U & EPA-W adviseurs
  • Voorkom een boete van maximaal 340,- euro
  • Energielabels voor zowel woningen als commercieel vastgoed
  • Maatwerk adviezen energiezuinigheid mogelijk
  • Spoedaanvraag mogelijk, levering binnen 24 uur
 • video-banner

Woningen met een hoog energielabel blijken sneller te worden verkocht dan die met een lager label.

Niels de Boer
Manager/EPA-W adviseur
 • Een energielabel is verplicht

  Vanaf 2015 is een definitief energielabel verplicht bij de verkoop of verhuur van een woning of bedrijfspand. Wanneer er bij verhuur, verkoop of oplevering van een object geen geldig energielabel aanwezig is, kan dat een boete van 340 euro tot gevolg hebben. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) ziet toe op de naleving van de energielabelplicht. Zorg dus dat u het energielabel op tijd regelt of laat opstellen door ons.

  Hoe hoger het label, hoe beter

  Hoe hoger het energielabel, hoe meer uw woning waard is. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Tilburg. Een huis met energielabel G verkoopt gemiddeld voor veertienduizend euro minder dan een huis met label D. Een woning met label A kan de opbrengst met nog een zevenduizend euro extra verhogen. Bovendien worden woningen met een hoger energielabel sneller verkocht dan die met een lager label. In het geval van een huurwoning is er de mogelijkheid om extra huurpunten te verkrijgen met een hoger energielabel.

   

  Persoonlijke en klantvriendelijke service

  Met ruim +10.000 opdrachten per jaar zijn we de meest gekozen vastgoed specialist van Nederland. Zowel banken, woningbouwverenigingen, makelaars als particulieren weten ons te vinden voor hun energielabels. Wij staan bekend om een goede prijs-/kwaliteit verhouding en zeer snelle oplevering van onze energielabels. Zo kan u bijvoorbeeld gebruik maken van onze spoedservice, waarbij een energielabel binnen 24 uur na opname geleverd kan worden. Verder beschikt u gedurende dit traject over 1 vast contactpersoon. Wel zo makkelijk.

 • Vrijblijvende offerte aanvragen

  We nemen binnen 24 uur contact met je op om je aanvraag door te nemen.

Onze opdrachtgevers

Voor kleine en grote opdrachtgevers. Van enkele woningen tot groot commercieel vastgoed.