Home Over ons
 • Over VRWD

  Van Roemburg & Woning Diagnose is een gecertificeerde onderneming die gespecialiseerd is in het leveren van diensten voor de vastgoedbranche. Zowel voor consumenten als voor de zakelijke sector. Met +10.000 opdrachten per jaar zijn wij een van de meest gekozen vastgoed specialisten van Nederland. 

  Wat wij doen?

  Wij kunnen onder andere: Taxaties uitvoeren, bouwtechnische keuringen, MJOP’s opstellen, VVE beheer, energielabels opstellen, huurpunten tellingen, woningfotografie, NEN 2580 metingen uitvoeren en interactieve plattegronden. Bij een opdracht kunnen wij meerdere diensten voor u uitvoeren, waarbij alles in een overzichtelijk pakket wordt weergegeven. Hierdoor zal het voor u een transparant en duidelijk geheel worden. Met ons kan u de aan- of verkoop van uw pand bespoedigen.

  Waarom VRWD?

  Wij zijn een volwassen en betrouwbare organisatie met ruime ervaring in uiteenlopende vastgoedobjecten en opdrachten. Vele makelaars, vastgoedspecialisten, hypotheekadviseurs en natuurlijk ook particulieren maken gebruik van onze diensten. Wij staan garant voor nauwkeurige en snelle levering van onze vastgoedproducten. Met onze dienstenpakketten zijn we een ”one stop shop” voor het verkoop klaarmaken van een vastgoedobject. Zowel voor consumenten als voor particulieren. 

 • video-banner

Maatschappelijk betrokken

Wij hechten veel waarde aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit blijkt uit hoe wij met onze relaties omgaan en het feit dat wij aan sponsoring doen.

 • Stichting Noordje

  Een stichting die zich op allerlei vlakken inzet voor jongeren met een taal- en leerachterstand.

 • ASV de Dijk, voetbalvereniging

  Voetbalvereniging in Amsterdam-Noord die met name veel voor de lokale jeugd betekent.

 • A.V.V. Zeeburgia

  Een voetbalvereniging in Amsterdam-Oost met vele jeugdige voetbaltalenten.

 • Stichting Andaman

  Een ANBI goedgekeurde stichting die een weeshuis bestiert in Uganda.

 • Jonge Makelaars vereniging Ams.

  Netwerkborrels die bedoeld zijn voor iedereen die werkzaam is binnen het vastgoed.

 • Zaalvoetbalvereniging USC

  Sponsoring van het zaalvoetbalteam met vrienden en collega’s.

 • Onze geschiedenis

  Van Roemburg & Woning Diagnose is een samenvoeging van twee bedrijven: Woning Diagnose en Van Roemburg Makelaardij. Opgericht door Jeffrey van Roemburg en Dave Verhaaf. 

   

  Van Roemburg Makelaardij is opgericht in 2011 en is zich gaan specialiseren op het gebied van taxaties. Woning Diagnose startte begin 2012 met NEN2580 metingen en interactieve plattegronden.

   

  Wij kwamen er al snel achter dat er voor onze klanten meer diensten te combineren waren, waardoor wij een uitgebreidere dienstverlening konden bieden.

   

  Inmiddels verzorgen wij nu onder andere: Taxaties, NEN 2580 metingen, 2D/3D plattegronden, energielabels, bouwtechnische keuringen, huur puntentellingen, vastgoedfotografie, meerjarenonderhoudsplanningen (MJOP’s), VVE Beheer, Artist Impressions en digitale restylingen.

   

  Sinds 2015 werken Woning Diagnose en Van Roemburg Makelaardij onder 1 vlag, om zo de vastgoedmarkt optimaal te bedienen.

Het team

Wij staan klaar om u verder te helpen